Op zaterdag 11 februari geef ik een cursus holistisch masseren! Leuk voor iedereen die wil leren masseren, als een ontspannen avondje uit of verrassingactiviteit voor een ander. Alles wordt verzorgd, dus mensen hoeven niets mee te nemen naar deze workshop. Alle deelnemers masseren en worden gemasseerd.

Daarbij heb ik ruimte voor 3 duo’s en elke combinatie is mogelijk: als stel, vrienden, familie, collega’s. Alleen aanmelden kan ook, mogelijk zijn er meer mensen die dat doen en kan je samenwerken.

Op deze massageavond geef en ontvang je een massage van een uur. De massage doe je leert gaat uit van een holistisch perspectief waarbij lichaam, geest & energie met elkaar verbonden zijn. Ik geef handvaten voor het geven van een massage die in balans is voor de gever & ontvanger, tips voor do’s & don’ts en technieken om spieren los te maken, iemand te helpen zakken in het lijf en los te laten wat niet meer nodig is. Men leert het beste door te doen & te ervaren wat fijn is en wat niet. Na deze introductie van holistisch massage ben je instaat zelf een massage te geven aan ieder ander, dus het is ook te gebruiken om bijvoorbeeld je eigen kinderen te masseren.

De massages zijn niet intiem, de onderbroek blijft aan, dames krijgen even de ruimte om zelf om te kleden en daarmee geef ik ook tips mee om veilig, professioneel en respectvol te werken met ontvangers zodat de setting fijn is voor iedereen.

De starttijd is 19.30 en de eindtijd zal rond 22.00 zijn. De kosten zijn €150,- per duo of €75,- per persoon.

Voor meer informatie, vragen of opgeven ben ik te bereiken via email info@deopwaartsespiraal.nl of via 0644725655 (bellen of WhatsApp).

Opgeven kan nu al, vol=vol voor deze avond.

Vriendelijke groet,

Maria