Hartelijk welkom op mijn contactpagina van mijn praktijk De Opwaartse Spiraal in Veenendaal. Voor mijn werk als Fluisteraar kom ik aan huis, geef ik sessies in mijn praktijk of per email. U kunt op verschillende manieren vrijblijvend contact met mij opnemen voor meer informatie of reserveringen:

Whatsapp of bellen: 0644725655

Email: info@deopwaartsespiraal.nl

Ik zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Bij geen gehoor, app/bel ik op korte termijn terug mits ik een (voicemail)bericht heb ontvangen. Ik reageer altijd binnen 2 dagen, gebeurt dat niet, dan is uw boodschap helaas niet doorgekomen. In dat geval verzoek ik u vriendelijk om het nogmaals, mogelijk op andere wijze nogmaals te proberen.

Hartelijke groet,

Maria Sauter

Adresgegevens:

Praktijk de Opwaartse Spiraal,

drs. Maria L. Sauter

Gortstraat 49

3905BC Veenendaal

info@deopwaartsespiraal.nl

KvK nr. 30259458

BTW nr.  NL001993103B65

NL37 KNAB 0209 1777 99

(Voor navigatie is in voeren van “Rozenstraat 2, Veenendaal” het makkelijkste. Rechts van nr. 2 ziet u vervolgens 3 witte garagedeuren waarvoor u kunt parkeren, dat is eigen terrein. De ingang van de praktijk is te vinden bij de tuindeur van de zijtuin van de lange houten schutting van de hoekwoning, met het bordje nr. 49 op de deur.)

Uiteraard ga ik zorgvuldig om met alle gegevens van de mensen waarmee ik werk. Voor een goede afstemming (die  wettelijk is vastgelegd) is iedereen die een afspraak maakt akkoord met de privacyverklaring, deze is hier te lezen.