Als fluisteraar communiceer ik op een zielsniveau. Door te luisteren naar wat een ziel te vertellen heeft, maar wat niet  in het dagelijks leven duidelijk geuit wordt, krijgt men meer inzicht in elkaar, de situatie en de behoeftes die spelen. Hoewel mijn werk als fluisteraar niet tastbaar is, is de informatie die wordt gegeven begrijpelijk en zijn de aangeboden handvatten goed te gebruiken.

Voor wie?
Zoals bij baby’s en jonge kinderen die zich (nog) niet verbaal kunnen uitdrukken of mensen die zijn overleden. Als fluisteraar kan ik helpen bij het beantwoorden van bepaalde, onbeantwoorde vragen of problemen waar geen logische oplossing voor lijkt te zijn. Doorgaans is één sessie genoeg. Een fluistersessie kan met iedereen en meestal werk ik met baby’s/kinderen, volwassenen met persoonlijke vragen, als er sprake is van een verbale/verstandelijke handicap of overledenen.

Hoe?
Als ik fluister, maak ik d.m.v. een korte meditatie contact met de ander, bijvoorbeeld het kindje of iemand die is overleden. Ik wordt als het ware een met deze persoon, waardoor ik informatie zie, hoor of voel van of vanuit die ander. Deze informatie geef ik vervolgens door aan diegene die de sessie heeft aangevraagd. Er zijn verschillende benamingen mogelijk: fluisteraar, medium, (kindertolk). Waar het voor mij om gaat is dat ik op deze manier een brug vorm waardoor communicatie op een ander niveau (weer) mogelijk wordt. Voor mensen die nog niet eerder een reading hebben ervaren is het vaak lastig in te schatten wat men kan verwachten waardoor men het spannend vind.

Wat?
De inhoud is natuurlijk elke keer anders, maar om toch een indruk te geven zal ik een korte beschrijving van mijn werkwijze geven. Ik bespreek altijd eerst wat het probleem is of wat er speelt. Vervolgens begin ik met het maken van contact en meestal maak ik aantekeningen, die men na afloop ook toe gemaild kan krijgen. Dan bespreken we de informatie en gaan we in op verdere vragen als die er zijn. Indien nodig zullen er ook handvatten gegeven worden om met een situatie anders om te gaan. Door de antwoorden  ontstaat er vaak een groter onderliggend begrip, vaak een gevoel van opluchting en materiaal om verder over na te denken. Voor diegene waarmee ik het contact maak is het erg fijn om gehoord en begrepen te worden. Gebrek aan contact maken kan namelijk voor beide partijen heel frustrerend zijn. De doelgroepen waar ik mee werk zijn baby’s/kinderen, mensen met een verstandelijke handicap of overledenen.

Waar?
Fluistersessie kunnen overal en altijd. De keuze is aan de mensen zelf. Ik heb een praktijkruimte in Veenendaal, gelegen op zo’n 15 minuten rijden van Rhenen, in Driebergen waar u welkom bent. Ik kom ook bij de mensen thuis (als fluisteraar Odijk) voor een bezoek tegen een meerprijs en ik bied verkorte mailsessies aan die geschikt zijn voor korte vragen, bij te lange afstanden of voor updates.

Mensen kunnen bij mij ook terecht voor coaching.