Een mailsessie houdt in dat ik een fluistersessie over de email doe. Soms heeft dit de voorkeur, omdat de onderlinge afstand te groot is, mensen graag het concept willen uitproberen of omdat het gaat om een korte vervolgsessie na een eerdere ontmoeting.

Omdat ik communiceer op zielniveau tijdens een fluistersessie op basis van jarenlange meditatielessen, maak ik contact op een hogere frequentie. Op die frequentie zijn tijd en plaats irrelevant en kan ik met toestemming contact maken ongeacht de situatie. Dus ook al een kindje slaapt, als er bij mensen sprake is van een beperking, ziekte of coma of als mensen al zijn overleden.

Om dit te kunnen doen vraag ik altijd om de volgende gegevens (tenzij we al bekenden van elkaar zijn en de energie niet nieuw voor mij is):

  • namen voluit
  • geboortedata
  • foto’s
  • alle vragen
  • eventuele bijzonderheden die voor mij handig zijn om te weten.

Mensen maken dan zelf het bedrag aan mij over. Over het algemeen lukt het mij om binnen 48 uur na het ontvangen van alle informatie terug te reageren door middel van een email met alle aantekeningen die ik tijdens de fluistersessie heb gemaakt. Op deze informatie kan dan weer gereageerd worden of misschien zijn er nog vervolg vragen ontstaan. En soms is het iets meer gepuzzel en check ik tussen door of de informatie die ik krijg herkenbaar is, zodat ik weer door kan gaan of soms naar een diepere laag kan kijken. Het is natuurlijk een iets ander contactlijntje dan als je elkaar “live”ziet, maar de ervaring leert dat het werkt en soms is het wel zo praktisch.