De prijzen verschillen per kinderfluisteraar en het is ook belangrijk om te kijken wat de verschillen zijn tussen het aanbod. Dus het antwoord op de vraag “Wat kost een kinderfluisteraar?” is niet zomaar te beantwoorden. Over het algemeen is het niet goedkoop, aangezien het vaak veel tijd en energie kost van de fluisteraar. Bij deze ga ik wat dieper in op mijn eigen fluistersessies.

De kosten
Als fluisteraar heb ik geïnvesteerd in mijzelf om mensen goed van dienst te kunnen zijn en dat zal ik blijven doen. Vanaf 2000 volg ik met veel plezier en grote interesse diverse meditatielessen, zowel in Nederland als in het buitenland (oa workshops). Hierdoor heb ik mijn gevoeligheid voor het fluisteren ontdekt en verder uit kunnen diepen. Daarbij krijg ik veel kennis overgedragen die weer doorwerkt in mijn werk als fluisteraar. Dit alles wordt verder ondersteund door mijn deskundigheid als ontwikkelingspsychologie waarvoor ik aan de Universiteit van Utrecht heb gestudeerd. Aanvullend boek ik met enige regelmatig ook readings voor mijzelf die helpen bij de verdieping van mijn werk.

Daarnaast kost een fluistersessie, naast dat het erg fijn is om te doen, lichamelijk veel energie. Als fluisteraar communiceer je op een hoger energieniveau en dat vraagt wat van het lichaam. Op het moment zelf is dat nauwelijks waar te nemen, maar na een fluistersessie wordt ik vaak hongerig en slaperig. Dit is de reden waarom ik en veel andere fluisteraars vaak maar één of twee sessies per dag kunnen doen. Het tarief compenseert deze energiebelasting.

De baten
Bij mij staat daar ook veel tegenover: ik neem voor een fluistersessie altijd alle tijd. Mensen mogen alle vragen stellen die ze hebben en de sessie is pas klaar, als we een afgerond geheel hebben. Dus of de sessie één, twee of zelfs drie uur duurt: de kosten blijven hetzelfde. Bij een fluistersessie komen vaak veel emoties kijken waar ik de tijd voor wil nemen en het voelt voor mij niet goed om halverwege te stoppen omdat de tijd om zou zijn. Daarbij waardeer ik de investering van de aanvrager(s) zeer en wil ik zo goed mogelijk helpen met als doel dat 1 fluistersessie voldoende is. Daarnaast maak ik alle aantekeningen tijdens de sessie, dus mensen kunnen ontspannen de sessie ervaren. Ik mail na afloop de aantekeningen  en mochten er nog onduidelijkheden/vragen zijn, dan kunnen die gerust gesteld worden.

Ik geef fluistersessies op 3 manieren en voor 3 verschillende tarieven:

Fluistersessie via de mail kost 65 euro. Wordt deze sessie in 1 keer gecombineerd met bijvoorbeeld meer kinderen, dan geldt voor dat sessies na de eerst voor 50% van de prijs mogen, mits het in 1 afspraak plaats vindt.

Bij een fluistersessie via de mail ga ik aan de slag met de vragen die ik heb ontvangen via de mail of de telefoon. Hierbij gebruik ik altijd (digitale) foto’s.  Ik mail dan de aantekeningen van de fluistersessie terug en mochten er nog vragen zijn, dan beantwoord ik die uiteraard. Omdat deze fluistersessie flexibel in te plannen is voor mij en doorgaans korter is dan bij een afspraak en dus minder energie kost, is dit de voordeligste fluistersessie. Ook heel handig bij te lange afstanden of als up-date.

Fluistersessie in mijn praktijk (Veenendaal) kost 125,- euro.

Bij een Fluistersessie in mijn praktijk, ontvang ik mensen met of zonder hun kind(je) en wil ik graag het verhaal en de vragen horen. Vervolgens ga ik fluisteren (dmv een korte meditatie luisteren/voelen/zien) met de persoon in kwestie en maak ik de aantekeningen. Die bespreken we en na afloop mail ik die door. Uiteraard reageer ik ook weer op vragen/onduidelijkheden. Afhankelijk van de situatie en de hoeveelheid informatie, is de fluistersessie soms voor 2 kinderen te combineren (2=1).

Fluistersessie op locatie kost 175,- euro, ongeacht de afstand, de duur en het aantal mensen voor wie er vragen zijn.

Bij een Fluistersessie op locatie kom ik bij de mensen thuis of op een ander gewenst adres. De prijs is inclusief de vergoeding voor reiskosten&-tijd. Mijn werkwijze is hetzelfde als bij de Fluistersessie in mijn praktijk, maar soms vinden mensen het fijn om de sessie te houden in hun eigen vertrouwde omgeving. Daarbij is het soms prettig als ik het huis ook kan zien ivm de energie van het huis zelf of in specifieke ruimtes. Ook hier geldt dat er vaak tijd is voor vragen over broer(tje)s of zus(je)s.